Rokmūzikas apskati

Par mums

Reiz dzīvoja eSports.lv. Sākumā tas bija dažu sporta fanu sapnis izveidot sporta ziņu mājaslapu. Tas bija veiksmīgs līdz saradās bariņš dīvaiņu ar briesmīgu mūzikas gaumi. Ar laiku viņi viens otru atrada un sāka veidot muzikālus jokus.

Dīvaiņi sāka jokot un veidot mūziķu viltus profilus. Tas izgāja no modes. Tad Raitis F. Ātrais sāka strādāt Nuakšotas Marmelādes Eksportā un intervēja pazīstamus ļaudis, tostarp, Anci Krauzi un Džimiju Hendriksu. Bet ar laiku tas viņam apriebās, tāpat kā tautai. Tauta prasīja ko jaunu. Un tad viņš kopā ar Ausmkrēsli Rūdolfu izveidoja vienu [cenzētu] mājaslapu, ko lasa tikai viņi paši un daži paziņas, kam viņu žēl.

Kādu dienu kāds pielūdzējs lūdza autora lomu šajā lapā. Augstprātīgie Raitis un Ausmkrēslis pasmējās, bet, kad pielūdzējs piedāvāja abiem pa Jonas Brothers kompaktdiskam, viņi nekavējoties piekrita. Tad pielūdzējs atklāja savu vārdu: Kūtris Šmucāns. Vēlāk gan viņš nomainīja savu vārdu uz Mikijs Džeimss. Šādi viņš izvairās no policijas.

Vēlāk eRoku papildināja vēl divi kadri, bet par to stāsts vēl top. 😦

Beigu beigās portālam pievienojās Kūtra Šmucāna (normena) iedomu draudzene, kas eRoku sadalīja 4 naidīgās daļās – klasiskie bārdaiņi (Raitis F. Ātrais, Gundars Latgalovičs), kapu puika (Gots de Hujē), Misters Huiņa (Ausmkrēslis Rūdolfs) un Egoni Reiteri (Kūtris Šmucāns ar draudzeni)


BLA BLA BLA eRoka vērtēšanas sistēma. Visiem autoriem vēlams pieturēties pie tās, savādāk vakarā pie jums atnāks Kūtra draudzene un aprīs jūs visus.

10 – izcilas mūzikas izcils paraugs
9 – ievērojams darbs, noteikti viens no gada labākajiem (KŠ standarts)
8- ļoti labi un aizraujoši, tuvojas gada aizraujošākajiem darbiem
7 – labi, bet nekas īpašs
6 – viduvējība, kurā var atrast arī ko interesantu
5 – nav slikti, taču nekā interesanta vai īpaša
4 – diezgan vāji, neiesakam klausīties
3 – tu taču nevēlies mocīt sevi, vai ne?
2 – kā kaut ko tādu vispār var radīt?
1 – viens no lielākajiem draņķiem, kāds jebkad dzirdēts
0 – šķiet, pasaules sūdīgākajām grupām Muse un Brokencyde ir pievienojusies vēl viena